Sådan går vi til din kloakopgave

For os handler det ikke om at få flest mulige kloakopgaver i hus, men om at levere kvalitet i arbejdet og skabe tillid og tryghed i opgaven. Derfor bruger vi først og fremmest tid på at finde frem til den løsning, der passer bedst til den enkelte kloakopgave uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller miljøet.

Kloakproblemer som følge af klimaforandringer – det gør vi noget ved

På grund af de senere års klimaforandringer med store nedbørsmængder til følge laver vi i stigende grad eftersyn og udbedring af kloaksystemer, så de kan modstå de stigende regnmængder.

Vi rådgiver dig løbende om kloakopgavens forløb, så du kan føle dig tryg

Når du vælger os til din kloakopgave, holder vi dig løbende orienteret om opgavens forløb og udvikling, så du kan føle dig tryg. Hvis du ønsker det, kan vi tage os af hele kloakopgaven, hvor vi indhenter diverse godkendelser og ordner papirarbejdet for dig, så du kan gøre det, du er bedst til.

Vi laver kloakarbejde for både private og erhvervsvirksomheder

Vi arbejder både for offentlige virksomheder og privatpersoner samt erhverv & industri og forsikringsselskaber. Derfor er ingen opgave for stor eller for lille til os. Som følge af vores varierende kundetyper har vi stor viden om og erfaring med, hvordan man bedst går til forskellige kloakopgaver. Dertil kommer, at vi altid sætter en ære i, at alt klapper fra start til slut.

Entreprenør Morten Hansen er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol

    Få et uforpligtende tilbud nu!