Gå til hovedindhold

Nedrivning

Når du vælger os som entreprenør til at løse din nedrivningsopgave, holder vi dig løbende orienteret, så du kan føle dig tryg

Nedknusning

Vi passer på miljøet og genanvender råmaterialerne i det omfang, det er muligt

Kloakarbejde

Vi laver kloakarbejde for både private og erhvervsvirksomheder

Miljøsanering

Vi hjælper dig med nedrivning og miljøsanering

Kontakt

Vi kan altid kontaktes på telefon 40 33 34 08. Du kan skrive til os på info@mortenvh.dk

Professionelt Entreprenørfirma
I Holbæk nær København


Vi er et entreprenørfirma i Holbæk med mere end 10 års erfaring indenfor forskellige opgaver såsom nedrivningermiljøsanering,  kloakarbejdenedbrydning og meget mere. Vi nedriver både huse, sommerhusevirksomheder, industri, skoler og andre bygningstyper.

Som entreprenør har vi stor fokus på kvalitet, hvilket afspejles i vores arbejde og service. Vi sørger altid for at finde den løsning der er bedst for vores kunder, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller miljøet. Under hele arbejdet vil vi løbende holde dig orienteret omkring projektets forløb, så du kan være helt tryg under hele samarbejdet. 

Vi er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for høj kvalitet i arbejdet.

Du kan læse mere om historien bag Morten Hansen her.

Har du brug for en professionel og kvalitetsbevidst entreprenør i Holbæk, Roskilde, København eller et andet sted på Sjælland?
Så tøv ikke med at kontakte os, og høre hvordan vi kan hjælpe dig. 

Kontakt os allerede i dag

Hvorfor vælge os som entreprenør?


Høj kvalitet – vi sikrer dig høj kvalitet i vores arbejde.

Erfarne medarbejdere – vi sætter os grundigt ind i din opgave, vejleder dig og kommer med gode råd.

Ekspertise – vi hjælper dig med sagsgangen hos kommunen, nedrivningstilladelser m.m.

Dialog – vi lytter til dine behov og holder dig løbende orienteret om opgavens forløb.

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder.

pic

pic

Udtalelser fra vores kunder

4.7

16 anmeldelser

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Entreprnør Morten Hansen ifm nedrivning af et ældre bondehus.

Jeg kendte ikke Entreprenøren på forhånd, men indhentede flere tilbud hvor Morten Hansen var konkurrencedygtig på prisen:

Jeg har igennem hele processen haft en god dialog med entreprenøren. Dette være sig på mail og direkte med de to håndværkere der stod for nedrivningen. Alle aftaler  blev overholdt. Grunden blev afleveret planeret. ryddelig og med markeringen af vand, el og kloak.

Jeg kan varmt anbefaler entreprenør Morten Hansen

Ganske enkelt fremragende arbejde???Kan kun varmt anbefale Morten Hansen. Så hvis i har en nedrivnings sag foran jer, så tøv ikke med at tage kontakt til Morten Hansen. Grunden blev afleveret i Kalundborg i flot ryddelig og planeret stand med tydelig angivelse af el, kloak, antenne og vand. Morten Hansen har været super behjælpelige igennem hele processen (kæmpe tak til Helle på kontoret) og så er Morten Hansen endda konkurrencedygtige på prisen. Så 6 stjerner ud af 6 mulige. Sådan skal det gøres??

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Morten Hansen siden 2016. Han henvendte sig selv, da jeg have købt en ejendom til nedrivning i Tølløse.

Siden da, er det til blevet til 4 projektet og arbejdet er udført som aftalt. Der sættes ekstra folk på, hvis tidsplanen er knap og tingene løses på en pragmatisk måde. Af samme årsag arbejder Morten Hansen nu også for min totalentreprenør.

Få et uforpligtende tilbud nu!