Nedbrydningsfirma i Holbæk, Roskilde og Købehavn

Hos Entreprenør Morten Hansen tilbyder vi nedbrydningsfirma, nedbrydning af bygninger, ejendomme, supermarkeder, sommerhuse og meget mere. Ingen opgave er for stor, for lille eller for kompliceret for os.

Vores nedbrydningsfirma holder til i Holbæk nær Roskilde og København, men kører gerne for offentlige virksomheder, privatpersoner, erhverv, industri og forsikringsselskaber på hele Sjælland.

Ønsker du at få et godt tilbud på en nedrivning? Så kontakt os allerede i dag på telefon 40 33 34 08

Ring i dag og hør mere

Nedbrydningsfirma der varetage opgaver som:

  • Totalnedrivning – totalnedbrydning på hele Sjælland
  • Miljøsanering – asbestsanering, PCB-sanering og blysanering
  • Indvendig nedrivning og nedbrydning
  • Nedrivning af sommerhuse eller parcelhuse, hvor der skal bygges nyt
  • Nedrivning af store driftsbygninger, industrihaller m.m.

Ønsker du at anvende vores nedbrydningsfirma, kan du regne med at vi holder dig orienteret om opgavens forløb, så du ved hvad der foregår og kan føle dig tryg. Ønsker du at slippe for papirarbejde, så kan vi også sørge for at indhente diverse godkendelser og ordne papirarbejdet, så du ikke behøver tage dig af det.

Hvorfor vælge os som nedbrydningsfirma?

✔️ Vi sikrer en tryg og sikker nedbrydning
✔️ Vi anvender kun miljørigtige maskiner og passer på miljøet
✔️ Vi har en høj grad af egenkontrol, hvilket er din sikkerhed for kvalitet
✔️ Vi er medlem af Byggeriets kvalitetskontrol og har fået den grønne smiley
✔️ Vi kan varetage hele nedbrydningsprocessen

Professionelt nedbrydningsfirma med fokus på kvalitet

Uanset projektets omfang, kræves det professionelle med kendskab til de forskellige lovgivningsforhold der er i forbindelse med en nedrivning. Med mange års erfaring og ekspertise, har vores nedbrydningsfirma opbygget et solidt fundament hertil. Vi har gode specialiserede medarbejdere samt en omfattende maskinpark, der selv kan løfte de helt store nedbrydningsopgaver.

For os handler det ikke om at lave flest mulige nedbrydninger, men derimod at levere den bedste løsning for vores kunder hver gang. Vi vægter et godt samarbejde, hvor der er tillid og tryghed hele vejen igennem.

Entreprenør Morten Hansen er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for et ordentligt stykke arbejde.

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe med nedbrydning

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en nedbrydning, nedrivning, kloakarbejde eller andet. Ring på telefon 40 33 34 08 eller send en besked til os via kontaktformularen på siden eller til vores mail info@mortenvh.dk

Spørgsmål? Kontakt os