Nedrivning af bygning i Holbæk, Roskilde og København

Leder du efter en entreprenør til at nedrive din bygning? Så kan vi hos Morten Hansen hjælpe dig med professionel nedrivning i Roskilde, Holbæk, København og størstedelen af Sjælland.

Vi kan nedrive skoler, industrier, landbrugs- og andre større og mindre erhvervsbygninger, og kan stå for hele opgaven som en totalnedrivning. Vi sørger også for at indhente de forskellige godkendelser og ordne papirarbejdet for dig, hvis du ønsker at slippe for arbejdet.

Når vi nedriver bygninger kan vi også stå for miljøsanering, hvis det f.eks. er en ældre bygning der indeholder PCB, asbest, bly eller andre skadelige materialer eller stoffer. Vi sørger for professionel håndtering af de skadelige materialer, så de bliver fjernet sikkert og effektivt.Læs mere om dette her

Vi nedriver bygninger effektivt og professionelt

Når vi nedriver bygninger er det altid med omtanke for miljøet, og derfor benytter vi kun miljørigtige maskiner. Vi går altid professionelt til værks, og overholder altid de deadlines og aftaler vi har indgået. Derudover sørger vi for at holde dig opdateret igennem hele forløbet, så du ved hvad der foregår og hvor langt i processen vi er.

Hos Entreprenør Morten Hansen er kvalitet et nøgleord, og det ønsker skal afspejle i både servicen og vores arbejde, uanset hvilken opgave der skal udføres.
Vi er medlem af Byggeriets kvalitetskontrol og har fået den grønne smiley, hvilket er din sikkerhed for et korrekt og professionelt udført arbejde.

Ring for at få et tilbud på nedrivning af bygning

Ønsker du at få flere oplysninger eller at få et konkret tilbud på netop din nedrivningsopgave? Så kontakt os allerede i dag og fortæl lidt mere om projektet. Derefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 40 33 34 08 eller send en en besked til os via kontaktformularen på siden eller til vores mail info@mortenvh.dk - så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os