Professionel nedrivning af hus i Holbæk, Roskilde, Købehavn

Hos Entreprenør Morten Hansen kan vi varetage alle former for nedbrydning og nedrivning af hus og forskellige bygninger, lige fra et mindre sommerhus til en stor industribygning. Vi holder til i Holbæk nær Roskilde og København, men udfører nedrivning af hus på resten af Sjælland.

For os som nedrivningsfirma handler det ikke om at lave flest mulige nedrivninger, men om at levere den bedste løsning for vores kunder og skabe tillid og tryghed i opgaven. Derfor bruger vi først og fremmest tid på at finde frem til den løsning, der passer bedst til det enkelte nedrivningsprojekt, uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller miljøet.

Skal du have revet et hus ned? Så kontakt dit lokale nedrivningsfirma allerede i dag på telefon 40 33 34 08 for et godt tilbud.

Ring i dag og hør mere

Entreprenør der kan tilbyde:

  • Totalnedrivning – totalnedbrydning på hele Sjælland
  • Miljøsanering – herunder asbestsanering, PCB-sanering og blysanering
  • Indvendig nedrivning og nedbrydning
  • Nedrivning af hus, sommerhuse eller parcelhuse, hvor der skal bygges nyt
  • Vi nedriver også store driftsbygninger, industrihaller m.m.

Hvorfor vælge os til nedrivning af bygning?

✔️ Vi udfører arbejdet sikkert og trygt
✔️ Vi passer på miljøet og bruger kun miljørigtige maskiner
✔️ Vi har en høj grad af egenkontrol, som er din sikkerhed for kvalitet i arbejdet
✔️ Vi er medlem af Byggeriets kvalitetskontrol og har fået den grønne smiley
✔️ Vi tilbyder at tage os af hele nedrivningsprocessen

Lad vores nedrivningsfirma hjælpe dig med alt fra nedrivning til papirarbejde 

Når du bestiller nedrivning hos os, holder vi dig løbende orienteret om opgavens forløb og udvikling, så du kan føle dig tryg. Hvis du ønsker det, kan vi som nedrivningsfirma tage os af hele nedrivningsprojektet. VI sørger for at indhente diverse godkendelser og ordner papirarbejdet for dig, så du kan gøre det, du er bedst til.

Vi arbejder både for offentlige virksomheder og privatpersoner, samt erhverv, industri og forsikringsselskaber. Derfor er ingen opgave for stor eller for lille til os. Som følge af den store variation i vores kunder, har vi en stor viden om og erfaring med, hvordan man bedst går til forskellige nedrivninger. Dertil kommer, at vi altid sætter en ære i, at alt klapper fra start til slut.

Læs mere her

Få et tilbud på nedrivning af hus  

Ønsker du at modtage et tilbud, eller høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit nedrivningsprojekt? Så ring til os og hør mere på telefon 40333408 eller send en besked via kontaktformularen på siden eller til vores mail info@mortenvh.dk.

Entreprenør Morten Hansen er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for et ordentligt stykke arbejde.

Kontakt os allerede i dag