Sådan løser vi din nedrivningsopgave

For os handler det ikke om at lave flest mulige nedrivninger, men om at levere den bedste løsning for vores kunder og skabe tillid og tryghed i opgaven. Derfor bruger vi først og fremmest tid på at finde frem til den løsning, der passer bedst til den enkelte nedrivningsopgave uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller miljøet.

Når du vælger os til at løse din nedrivningsopgave, holder vi dig løbende orienteret, så du kan føle dig tryg

Når du bestiller nedrivning hos os, holder vi dig løbende orienteret om opgavens forløb og udvikling, så du kan føle dig tryg. Hvis du ønsker det, kan vi tage os af hele nedrivningsprojektet, hvor vi indhenter diverse godkendelser og ordner papirarbejdet for dig, så du kan gøre det, du er bedst til.

Vi arbejder for både private og erhvervsvirksomheder – derfor er ingen opgave for stor eller for lille til os

Vi arbejder både for offentlige virksomheder og privatpersoner samt erhverv & industri og forsikringsselskaber. Derfor er ingen opgave for stor eller for lille til os. Som følge af den store variation i vores kunder har vi en stor viden om og erfaring med, hvordan man bedst går til forskellige nedrivninger. Dertil kommer, at vi altid sætter en ære i, at alt klapper fra start til slut.

Entreprenør Morten Hansen er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol

    Få et uforpligtende tilbud nu!

    ©Entreprenør Morten Hansen | Vi laver nedrivning på hele Sjælland – Nedrivningsfirma Sjælland  – Nedbrydning