Nedknusning i Holbæk, Roskilde og Købehavn

Hos Entreprenør Morten Hansen er vi eksperter i nedknusning. Vi har vores base i Holbæk nær Roskilde og København, men vi udfører nedknusning på hele Sjælland.

For os er det vigtigt at fokusere på at levere den optimale løsning til vores kunder og skabe tillid og tryghed i opgaven. Vores mål er ikke blot at gennemføre flest mulige nedknusninger, men at sikre den bedste kvalitet og beskyttelse af miljøet for hvert nedknusningsprojekt.

Vi dedikerer derfor tid og ressourcer til at finde den rette tilgang, der passer bedst til den specifikke nedknusningsopgave, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller miljøet. Som specialister i nedknusning står vi klar til at håndtere enhver udfordring og sikre, at resultatet opfylder vores kunders forventninger.

Ring i dag og hør mere

Hvad kan vi tilbyde?

  • Nedknusning af alle former for mur- og betonbrokker
  • Teglsten
  • Beton

Hvorfor vælge os som din samarbejdspartner? 

✔️ Vi passer på miljøet og bruger kun miljørigtige maskiner
✔️ Vi genbruger uforurenede byggematerialer fra nedknusning til fx vejopfyld
✔️ Vi har en høj grad af egenkontrol – din sikkerhed for kvalitet i arbejdet
✔️ Vi er medlem af Byggeriets kvalitetskontrol og har fået den grønne smiley

Nedknusning er sund fornuft – både for miljøet og din økonomi.

Vi udfører alle former for nedknusningsopgaver på hele Sjælland med vores rutinerede og professionelle mandskab, der står klar til at løse din næste knusningsopgave.

Vi passer på miljøet og genanvender råmaterialerne i det omfang, det er muligt.

Denne service giver mulighed for at genanvende råmaterialerne. Dermed skåner vi miljøet, og vores kunder sparer penge, fordi det knuste materiale kan genbruges.

Entreprenør Morten Hansen er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol.

Få et tilbud på nedknusning

Ønsker du at modtage et tilbud, eller høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Så ring til os og hør mere på telefon 40333408 eller send en besked via kontaktformularen på siden eller til vores mail info@mortenvh.dk.

Entreprenør Morten Hansen er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for et ordentligt stykke arbejde.

Kontakt os allerede i dag