Nedrivning af sommerhus i Holbæk, Roskilde og København

Har du fundet drømme grunden, med et gammelt sommerhus der skal rives ned? Eller ønsker du bare at bygge nyt og rive det nuværende sommerhus ned? Så kontakt Entreprenør Morten Hansen - vi står for nedrivning af sommerhuset, så du kan få bygget dit drømmehus.

Vi er et entreprenørfirma med stor erfaring indenfor nedrivning af huse, sommerhuse, skoler, industri og andre større og mindre bygninger - vi har derfor den rette ekspertise til at varetage hele processen i ethvert nedrivningsprojekt. Vi tilbyder nedrivning af sommerhuse i Holbæk, Roskilde, København og resten af Sjælland.

Skal man nedrive fremfor at renovere?

Mange der køber et ældre sommerhus vælger at rive det ned, for at slippe for en større og omfattende renovering. Der er særligt nogle grunde til at det kan være en god idé at nedrive sommerhuset og bygge et nyt:

  • Hvis huset er så nedslidt at det ikke kan betale sig at renovere
  • Hvis det er dyrere at renovere fremfor at nedrive og bygge nyt
  • Hvis du ønsker at bygge et helt nyt sommerhus fra bunden
  • Det kan også være at grunden er placeret i et attraktivt område, og kan bære en større investering

Når vi nedriver huse er det altid med omtanke for miljøet, og derfor anvender vi kun miljørigtige maskiner til arbejdet.

Vi tjekker for skadelige stoffer i forbindelse med nedrivningen af sommerhuset

Når vi nedriver sommerhuse kan vi også sørge for sanering af asbest, PCB, bly samt andre skadelige stoffer og materialer.

Før i tiden benyttede man materialer og produkter, som man først senere har opdaget er utrolig skadeligt for både miljø og helbred. Det kan være asbest der er benyttet i gamle eternittage eller PCB i fuger omkring vinduer. Så er dit sommerhus bygget i mellem 1950-1977, er der stor sandsynlighed for at PCB eller asbest er blevet benyttet i sommerhuset.

Vi kan stå for at fjerne de skadelige stoffer og materialer professionelt og sikkert. 

Få et tilbud på nedrivning af sommerhus

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på nedrivning af dit sommerhus, så er du velkommen til at kontakte os og fortælle lidt mere om den konkrete situation. Derefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 33 34 08 eller sende en mail til info@mortenvh.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os allerede i dag